En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

En İyi Led Far Tavsiyesi Hangisi, En İyi Led Xenon Far Markası Öneri Yorumları

Son yıllarda neredeyse bütün araçlarda görebileceğiniz led far ampulleri halk dilinde led xenon far bilinmekte olup artık fabrikasyon olarak araçlara takılan , bütün araç sürücülerinin dikkatini çeken , araçlarda olmazsa olmaz aydınlatma parçalarıdır. Bu yazımızda sizlere en iyi led far markası hangisi , tavsiyeler hangi markadan yana , yorumlar hangilerini işaret ediyor bir araç sürücüsü ve araştırmacısı olarak bunu aktarmaya çalışacağım.

En İyi Led Far Markası Hangisi ?

Bu konuda sizlere 3 farklı markanın ürününü paylaşacağım bunun sebebi ekonomik yükümlülük diyebilirim çünkü bu 3 markadan 1 tanesi gerçekten diğerlerinden çok çok iyi lakin fiyat olarak ta onların yaklaşık 4 katı bu sebeple ekonomik gücünüz yerinde ve arabanız için gerçekten en iyisini alacaksanız bunu tercih edersiniz ama onun dışında bir ürün isterseniz diğer ikisinden bir tanesini tercih edersiniz.

En İyi Led Xenon Far Tavsiyesi

Burada sizlere bahsedeceğimiz en iyi H1 H3 H4 H7 H11 HB3 HB4 H15 led ampul tavsiyeleri kesinlikle sizleri tatmin edecek ürünlerdir bundan hiç şüpheniz olmasın.

1 – Philips Led Far ;

En iyi oto ampul markası denildiğinde akla gelen ilk marka olma özelliğini taşımakta olan Philips bu kategorinin lider led far üreticilerinin başında gelmektedir. Sattığı her ürün diğer bütün markalardan daha iyi olması çok iyi bir şey olsa da ürünlerin biraz pahalı olması herkesin alamayacağı gerçeğini karşımıza çıkarıyor lakin maddi durumunuz yerindeyse eğer Philips markasından başka bir led xenon far aracınızda kullanmayın.

2 – İnwells Led Far ;

Çok pahalı olmamasının yanı sıra size istediğiniz aydınlatma gücünü sunabilecek olan İnwells marka ürünler alan herkesi olmasa da neredeyse %80 lik bir kısmı tatmin etmektedir.

3 – Niken Led Far ;

Çok fazla sorulan sorular arasında yer alan Niken led far nasıldır sorusu sizin de kafanızı kurcalıyorsa eğer kesinlikle şunu söyleyebilirim , bir Philips kesinlikle yapmaz ama İnwells gibi markalarla eş değer bir markadır ayrıca piyasa da en çok satın alınan xenon far markalarından biridir. Alırsanız sizi üzmez çünkü tatmin edici bir aydınlatma kapasitesi bulunmaktadır.

Led Xenon Far Zararlı mı ?

Arkadaşlar led farların aracınıza kesinlikle bir zararı yoktur hatta daha düşük enerji ile çalıştıkları için aracınızın fazla akım üretmesine gerek kalmadan kullanılabilen aydınlatma ürünleridir. Led farın zararları arasında olabilecek 2 unsur görüyorum bunlardan ilki yağmurlu ve sulu karlı havalarda görüş mesafesi baya düşüktür ve halojen ampuller kadar uzun ömürlü değildirler.

Led Far Araç Muayenesinden Geçer mi ?

Xenon farlar araç muayenesinden geçmez bunu herkes bilir lakin led far yani ekstra bir motoru olmayan farlar araç muayenesinden geçmektedir ama sadece beyaz ve sarı renkte olanları mavi olanlar geçmemektedir.

2 Comments

Yorum Ekle