En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

En İyi Balık Yağı Tavsiyesi, Hangi Balık Yağı Öneriliyor, Şurup mu Çiğnenebilir Tablet mi ?

Balık yağı özellikle salgın hastalıkların boy göstermesi ile birlikte ilk önce çocukların ve sonrasında artık yetişkinlerinde tüketmesi gereken ürün grupları arasında yer almaktadır. Vücudumuzu mikroplara karşı daha dirençli kılabilmemiz için gerekli hale gelen bu balık yağı şurupları doktorlar tarafından sıklıkla önerilmektedir. Peki en iyi balık yağı tavsiyesi hangisi ? Balık yağını şurup olarak mı toksa tablet olarak mı almak daha faydalı bu yazımızda bu sorulara yanıt vermeye çalışacağız.

En İyi Balık Yağı Tavsiyesi Hangisi ?

Balık yağı şurubu konusunda doktorların özellikle tavsiye ettiği 3 tane marka bulunmaktadır bu markalar kullananlar tarafından da beğenilmekte ve yakın çevrelerine tavsiye edilmektedir. Bu ürünler arasında 2 tanesi şurup olarak öneriliyor 1 tanesi ise tablet olarak öneriliyor şimdi gelelim bu ürünleri markalarına ve isimlerine ;

1 – Möller’s Omega-3 Balık Yağı

En çok önerilen ve çocuklarında , büyüklerinde en çok sevdiği balık yağı şurubu markası Möller’s olarak bilinmektedir ve bu kesinlikle gerçektir. Piyasada satılmakta olan bir çok üründen daha fazla omega 3 ve vitamine sahip olan Möller’s balık yağı 170 lira olan fiyatı ile diğer ürünlerden bir nebze pahalı olmasına rağmen onlardan 2 kat daha fazla vitamin barındırdığı için bu fiyat farkını kimse görmüyor bu sebeple en çok tercih edilen ve tavsiye edilen ürün olarak dikkat çekiyor.

Balıkçılıkta dünya lideri olan Norveç’te üretilen Möller’s balık yağları daha yüksek miktarda omega-3 yağ asidi (EPA ve DHA) içeren , hacimce de diğer balıklardan daha fazla yağı bulunan Norveç’in Atlantik Denizi kıyılarında yaşayan yabani kuzey kutbu morina balığının karaciğerinden üretilmektedir.

2 – Ocean Balık Yağı

Çocukların aklına özellikle sevilen çizgi film kahramanı Kral Şakir çizgi filmi ile giren Ocean balık yağı bir çok doktor tarafından tavsiye edilen bir üründür. Farklı aromalar ile çocukların severek içmesini sağlayan ürün yüksek omega 3 kaynağı olarak dikkat çekmektedir.

Ülkemizde çok tüketilen bir balık yağı şurubu olsa da dünya ortalamasından biraz düşük bir satış potansiyeli bulunmaktadır. Şurup içerisinde yer alan Balık Yağı içeriğindeki omega 3; ağır metallerden uzak, temiz ve soğuk sularda yaşayan, küçük cins balıkların gövde yağlarından elde edilmiştir.

65 lira civarında bir satış fiyatına sahip olan ürün genelde 150 ml şişesinde satışa sunulmaktadır.

En İyi Çiğnenebilir Tablet Balık Yağı Tavsiyesi ?

Gelelim son tavsiye edeceğimiz ürüne bu üründe aslında diğer ürünler gibi şurubu bulunmakta lakin bu ürün özellikle tablet formda çok tüketilip çok önerildiği için bu şekilde paylaşmayı daha doğru buldum.

3 – EasyFishoil Balık Yağı Tableti

Limon ve doğal portakal aromalı balık yağı tableti olan bu ürün şurup içmeyi sevmeyen çocukların tükettiği bir üründür. Tabletin için yer alan Omega-3 açısından zengin besinler uskumru, ton balığı, ringa balığı, hamsi, istavrit gibi yağlı balıklardan elde edilmektedir.

Eğer kendiniz yada çocuğunuz şurup içmeyi sevmiyorsanız bu ürün sizin için doğru bir tercih olacaktır. Omega 3 ve vitaminler konusunda zengin bir içeriğe sahip olan bu balık yağı tableti önerilen ürünler arasında 1. sıradadır.

Balık Yağı Tablet mi Şurup mu Tüketilmelidir ?

Bu tamamen kişinin kendine kalmış bir seçimdir kimileri helal olmadığını düşündüğü için tablet formunu tüketmek istemeyebilir ama firmaların helal sertifikaları bulunmaktadır ayrıca az önce de belirttiğim gibi kimisi şurup içemez tablet tüketir kimisi tablet tüketemez şurup içer.

Kısaca şöyle söylemek gerekirse balık yapını tüketin de nasıl tüketirseniz tüketin bu size kalmış bir şey ama bu salgın günlerinde bünyenizi güçlü tutmak için kesinlikle tüketin.

Yorum Ekle