En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

En İyi Motor Yağı Tavsiyesi , En İyi Motor Yağı Hangisi , Motor Yağı Önerisi

Aracınız için uygun motor yağını çekmek çok önemlidir bu sebeple en iyi motor yağı tavsiyesi hangisi bilmek isterseniz eğer bu konuda hazırladığımız kaynak niteliğinde olan motor yağı önerileri konulu yazımız sizleri aydınlatacaktır.

En İyi Motor Yağı Hangisi ?

Her konuda olduğu gibi bu konuda da çok sayıda fikir ayrılığı bulunmaktadır çünkü her araç için kullanılan yağ farklı olabilmektedir lakin yine de bildiğiniz kaliteli markalar bu konuda önemli rol oynamaktadır. Şimdi sizlere kullanabileceğiniz en iyi yağları kalite sırasına göre yazmaya çalışacağım.

Motul Motor Yağı

Motul Motor Yağı

Kullanan herkesin beğendiği ve kesinlikle sıkıntı yaşamadığı yağ hangisi deseler diyeceğim yağ ilk olarak Motul olacaktır. Motor yağı önerileri arasında ilk sırada yer vereceğimiz Motul özellikle yüksek kilometreli araçlarda üstün koruma sağlamaktadır o sebeple eğer 150.000 km üstünde bir araca sahipseniz ve aracını yağ yakmıyorsa kesinlikle kullanmanız gereken yağ Motul olmalıdır.

Shell Motor Yağı

Shell Motor Yağı

Eğer LPG’li bir araca sahipseniz hiç düşünmeden alacağınız yağ kesinlikle Shell marka yağ olmalıdır çünkü lpg yakıt sisteminde mükemmel bir etki sağlamaktadır. En iyi motor yağları arasında yaptığımız testlerde en iyi sonuçları veren yağ olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Castrol Motor Yağı

Castrol Motor Yağı

10 araç kullanıcısından en az 4 tanesinin kullandığı marka olarak herkesin aracında tercih edebileceği bir üründür. Sadece bazı araçlarda motor yağ kapağında köpürcüklenme gibi durumlara yol açtığını gördük ama bu durum motora zarar vermemektedir gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Mobil Motor Yağı

Hangi motor yağı daha iyi diye merak ediyorsanız eğer Mobil yağ bunlardan bir tanesidir diyebilirim. Kullanıcılarını üzmeyen bir marka olarak kesinlikle mükemmel koruma sağlarken çok az ses yapan bir markadır.

Hangi Motor Yağı Daha İyidir ?

Uzun yıllardan bu yana yaptığımız testler ve deneyimlerden sonra sıralama aşağıda yer aldığı gibidir. Bu bizim deneyimlerimizdir başta da belirttiğim gibi motor yağı seçiminde çokça fikir ayrılığı vardır.

  • Motul
  • Shell
  • Castrol
  • Mobil
  • Petrol Ofisi
  • Elf
  • Selenia

Bizim önereceğimiz en iyi tavsiyeler sıralaması bu şekildedir lakin yukarıda yer alan hangi markayı kullanırsanız kullanın motorunuz rahat bir çalışma sunacaktır. Yine bu konuda sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.

Yorum Ekle