En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

En İyi Köşe Koltuk Takımı Tavsiyesi, En İyi Köşe Takımı Hangisi, L Koltuk Önerisi

İnsanlar evlerinin her yerini kullanmak adına ve güzel bir oda görüntüsü elde etmek için köşe koltuk takımı tavsiyelerine ihtiyaç duyarlar bu kapsamda yapacağınız tercih sizinle uzun yıllar bir arada duracaktır çünkü l koltuk tarzı ürünler öyle devamlı değiştirilen mobilyalar değildir bu kapsamda sizlere sunacağımız 3 farklı köşe takımı önerisi bu kategori de müşterilerin en çok tercih ettiği ürün grupları arasında yer almaktadır size önerimiz bu tavsiyeleri değerlendirmenizden yanadır.

En İyi Köşe Koltuk Takımı Markaları Hangileri ?

Bu sektör o kadar gelişti ki artık bütün firmalar köşe takımı üretimi yapmaktadır ama hepimizin bildiği gibi her işin bir ustası vardır bu kategoride de sizlere önerebileceğimiz bazı markalar bu işi zirveye taşımıştır. Şimdi markaları rastgele sıraladık iyi kötü olarak değildir onu bilerek dikkate alırsanız sevinirim.

  • İstikbal Mobilya Köşe Takımları
  • Bellona Mobilya Köşe Takımları
  • Doğtaş Mobilya Köşe Takımları
  • Alfemo Mobilya Köşe Takımları
  • Mondi Mobilya Köşe Takımları
  • Çetmen Mobilya Köşe Takımları
  • Enza Home Mobilya Köşe Takımları
  • Kelebek Mobilya Köşe Takımları

yukarıda yer alan bu markalar köşe koltuk takımı üretimi yapan firmalar arasında en iyileridir diyebilirim. Liste daha da uzayabilir ama biz sonuçta en iyileri paylaşıyoruz.

En İyi Köşe Takımı Tavsiyeleri

Şimdi en iyi olarak sizlere 3 farklı model paylaşacağım bu modellerin üçü de farklı şekillerde ve farklı özelliklerde olduğundan ciddi araştırmalar sonucunda seçilmiştir değerlendirirken bunu dikkate alırsanız çok sevinirim.

1 – İstikbal Mobilya Canyon Köşe Koltuk Takımı

Sizler için en iyi l koltuk önerisi olarak paylaştığımız bu modeli seçmemizin sebebi uzanmalı olarak bilinen ister yatak olarak kullan ister çift kişilik uzanma koltuğu olarak kullan modeldir. Farklı renk seçenekleri ile sahip olabileceğiniz bu modeli ön plana çıkaran hususlar şu şekildedir.

  • Uzun ayakları sayesinde elle temizlik kolaydır ayrıca yeni robot süpürgelerde bu ürünle beraber kullanılabilmektedir.
  • Silinebilir kir tutmayan kumaşı sayesinde lekeler koltuk takımından soğumanıza sebep olmayacaktır.
  • Yan tarafında yer alan modül 180 derece dönebilmektedir bu sayede istediğiniz tarafa dönerek yatabilmeniz mümkün olmaktadır.

Çok sayıda kırlenti ve döner modülü sayesinde konforlu bir yaşam sunan bu ürünü almak isterseniz eğer İstikbal Mobilya Köşe Takımına 9.203 liraya sahip olmanız mümkündür.

2 – Doğtaş Mobilya Mayer Köşe Koltuk Takımı

En iyi köşe takımı tavsiyesi olarak sizlere sunduğumuz bir diğer ürün ise Doğtaş mobilya mağazalarında yer alan Mayer ismini verdikleri bu ürün olmuştur. Bu ürünü sizlere sunmamızın başlıca bir kaç sebebi bulunmaktadır bu hususlara girmeden önce Doğtaş çok uzun yıllardır kaliteyi arayanların adresi olmuştur lakin artık biraz daha halka hitap eden ürünler sunmaktadır ama bu durum kalitenin düşmesine sebep olmamıştır. Şimdi gelelim bu ürünü seçmenize sebep olacak durumlara ;

  • İlk olan en büyük özelliği bu model sizi sadece bir şekle bağlamıyor şöyle ki aynı model birbirinden güzel farklı kombinasyonlar ile satın alınabilmektedir. İsterseniz küçük bir l koltuk isterseniz çok büyük salonu dolduracak sehpalı bir köşe koltuk takımı tamamen size kalmış bir kombinasyon olayı vardır bu üründe.
  • Orta kısmında sehpa tarzı bir bölmesi bulunması sayesinde bardak , kitap yada süs eşyaları koyabileceğiniz bir yer sunmaktadır.
  • Fazla sayıda yastığı ürüne hem güzellik hem de oturanlara konfor sunmaktadır.
  • Son olarak üründe yarı ortopedik sünger kullanılarak konforun üst seviyeye çıkması sağlanmıştır.

Eğer Mayer ismini verdikleri Doğtaş Mobilya imzası taşıyan bu ürüne sahip olmak isterseniz 11.250 lira gibi bir tutar sizi beklemektedir.

3 – Bellona Mobilya Galia Köşe Koltuk Takımı

Sizlere en iyi köşe koltuk takımı önerisi olarak tavsiye edebileceğimiz son model Bellona mobilya mağazalarında yer alan Galia adını verdikleri bu model olacaktır. Bu ürünü sizlere önermemizin sebebi evinde yada iş yerinde çok fazla bir alana sahip olmayan lakin köşe koltuk ile bu alanı değerlendirmek isteyenler için kalitesi tartışılmaz küçük bir köşe takımı olmasıdır. Bu ürünü tercih etmenizi sağlayacak özellikler şu şekildedir.

  • Yaşam alanınızda çok fazla yer kaplamayacak bir modeldir bu sebeple en küçük yaşam alanlarını bile renklendirecek bir tasarıma sahiptir.
  • Dekoratif ve aynı zamanda oldukça uzun ayakları sayesinde hem güzel bir görünüm hem de kolay bir temizlik imkanı sunmuştur.
  • Yatak ve dikey iki kişinin aynı zamanda uzanarak dinlenebileceği şekilde tasarlanmış olması.
  • Ürünle beraber gelen kırlentlerin bel desteği şeklinde dizayn edilmiş olması otururken belinizin ağrımasını engelleyecek olmasının yanı sıra sizi dinlendirecektir.

Bellona mobilya imzasını taşıyan Galia isimli bu en iyi l koltuk tavsiyesi olarak sizlere sunduğumuz ürüne sahip olmak isterseniz cebinizden çıkacak olan tutar 7.315 liradır.

Yorum Ekle