En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

En İyi Bass Tavsiyesi, En İyi Subwoofer Markası Hangisi, En iyi Bufur Önerisi

Araçlarda ve evlerde subwoofer kullanımı oldukça yaygınlaşmışken şuan bir çok kişi en iyi bass tavsiyesi ve en iyi bass markası hangisi gibi konularda sıklıkla araştırma yapmaktadır bu kapsamda eğer sizin de bu tarz bir talebiniz varsa yazımızda sizlere bu konulardan bahsedeceğim.

En İyi Bass Markası Hangisi ?

Subwoofer aracına ses sistemi yapmak isteyenlerin olmazsa olmazı ürünler arasındadır çünkü ses sisteminde alt frekansları dinleyebilmeniz için subwoofer yani kabinli bassa ihtiyacınız vardır. piyasada ürünleri olan en iyi subwoofer markalarını aşağıda sizlerle paylaştık.

  • Apocalypse
  • Pioneer
  • Kicker
  • JBL
  • VİBE
  • Audison

En İyi Bass Tavsiyesi Hangisi ?

Subwoofer alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır bunları öğrenirseniz eğer kendinize uygun en iyi bufuru almanız daha kolay olacaktır. En iyi tavsiyeler olarak sizlere model model paylaşım yapmak biraz yanlış olur düşüncesindeyim çünkü herkesin kullanacağı alanın boyutu , ekonomik gücü yada sevdiği marka farklıdır bu sebeple dikkat etmeniz gereken hususları bilgi vermek daha mantıklıdır ama yine de yorum kısmından bütçenizi ve istediğiniz ölçü hakkında bilgi verirseniz sizlere tavsiye de bulunacağımdan şüpheniz olmasın.

Subwoofer Neye Göre Seçilir ?

En iyi kabin bass tavsiyesi ile alakalı sizlere dikkat etmeniz gereken hususları şu şekilde anlatabilirim.

  • İlk olarak alacağınız bassta dikkat etmeniz gereken ürünün Rms değeridir yani devamlılık arz eden gücüdür çünkü hoparlör tarzı ürünlerde sizleri yanıltmak için maksimum güç ile kandırıyorlar ama önemli olan maksimum güç değil nominal değer yani rms değeridir.
  • Daha sonrasında ürünün boyu sesini etkilemektedir. Daha güçlü bass istiyorsanız ürünün boyunun büyük olması gerekmektedir. aynı özelliklere sahip 38cm bass 20cm basstan çok daha iyi ses verir.
  • Bir diğer husus bobin sayısıdır. Çift bobin basslar tek bobin basslardan çok daha iyi ses verirler.

Alacağınız bass sizin için ne kadar önemliyse eğer subwooferı besleyebilmekte o kadar önemlidir bu sebeple amfi seçiminizde önemlidir. 4 ohm 500 rms bir bass için en az 600rms çıkışa sahip bir amfi almanız gereklidir bu sayede aldığınız bassı tam anlamıyla besleyebilir ve böyle ce en iyi performansı alabilirsiniz.

Yorum Ekle