En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

Tv Box Nedir, Ne İşe Yarar – En İyi Tv Box Tavsiyesi Hangisi

İnternetin hayatımızda çok daha aktif olmasından dolayı artık internet televizyonları , internet yayın akışları ve internetten televizyon uygulamaları oldukça arttı hal böyle olun tv box diğer adı ile televizyon kutusu da denilen , eski uydu alıcıların yerine gelen televizyon internet alıcısı da diyebileceğimiz bu ürünün ne işe yaradığını ve sizlere hangi tv box daha iyi onu aktarmaya çalışacağım.

En İyi Tv Box Tavsiyesi Hangisi
Tv Box Nedir, Ne İşe Yarar – En İyi Tv Box Tavsiyesi Hangisi

Tv Box Nedir , Ne İşe Yarar ?

Yukarıda da anlatmaya çalıştığım gibi aslında özet olarak bu teknoloji ürünü smart olmayan televizyonlara uydu alıcısı olmadan ip tv tarzı yayınları internet üzerinden izlemenize olanak tanımaktadır.

Kısaca anlatmak gerekir iyi bir televizyona sahip değilseniz ve çok hızlı smart özelliklere sahip internetten televizyon izleme imkanını yaşamak istiyorsanız tv box sizin için ideal bir seçim olacaktır.

Tv Box Nasıl Çalışır ?

Tv box için ihtiyacınız olan en önemli şey internet bağlantısıdır şöyle ki internetiniz ne kadar hızlı olursa yayın kalitenizde o kadar iyi olacaktır. Bu durumun yanı sıra aldığınız tv box’un özellikleri de çok önemlidir Ram kapasitesi yani ara belleği , dahili hafızası ve android sürümü de dikkat etmeniz gereken hususlar arasındadır.

Genellikle android işletim sistemine sahip olan bu ürünler televizyonunuza hdmi kablosu ile kolaylıkla bağlanabilen , kullanımı kolay ve yeni nesil programları kullanabileceğiniz ürünlerdir.

En İyi Tv Box Tavsiyesi Hangisi ?

Az önce de söylediğim gibi tv box alırken dikkat etmeniz gereken hususlar oldukça önemlidir ve bu önemli noktalar alacağınız ürünün fiyatını da tabi ki etkilemektedir. Aşağıda sizler için paylaşacağım ürünü alırsanız eğer sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ama kesinlikle almadan önce kendiniz de araştırma yapmalısınız.

1 – Xiaomi Mi BOX S 4K Android TV Box

Şuan bir çok mağazada en iyi tv box önerisi olarak satılmakta olan Xiaomi marka bu ürün en iyi özellikler ile donatılmış tam bir tasarım harikasıdır. Bir tv kutusundan beklediğiniz bütün özelliklere sahip olan bu ürün düşük bütçeler ile televizyonunuzu akıllı hale getirecektir.

Xiaomi Tv Box Özellikleri ;

  • Android 8.1 desteklemektedir.
  • Netflix , Youtube , Google Play ve Spotify gibi uygulamalara erişim.
  • 4K Görüntü kalitesi
  • Üstün ses potansiyeli
  • Yüksek depolama kapasitesi

2 GB RAM ve 8 Gb dahili hafızaya sahip olan , son zamanların en çok tercih edilen markası Xiaomi kalitesinde olan bu ürün size önerimizdir.

2 – X96 Max+ Plus Tv Box

Çok fazla yerde bulunmuyor olmasa da özellikle internet sitelerinde sıklıkla karşılaşacağınız X96 tv box alanların memnun kaldığı bir üründür bu sebeple şahsen denemediğim ama deneyenlerin memnun olduğu bu ürünü sizlere önerebilirim.

4 gb Ram ve 32 Gb dahili hafızası bulunan , çok fonksiyonlu kumandaya sahip olan , 4K görüntü kalitesi ve wifi bağlantı özellikleri ile tercih etmenizi önereceğimiz bir üründür.

Yukarıda yer alan bu 2 üründe binlerce farklı android yayın akışı uygulamasına erişim sağlar , ikisi de oldukça hızlı ve oldukça güzel görüntü kalitesinde yayın sunmaktadır bu sebeple smart olmayan internetsiz televizyonunuzu düşük bütçe ile son teknoloji smart bir televizyona dönüştürmek isterseniz size önerimizdir.

Yorum Ekle