En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

En İyi E-Ticaret Sitesi Hangisi, En İyi E-Ticaret Sitesi Tavsiyesi, Hangi E-Ticaret Sistemi Öneriliyor

Çağımızın altın mesleklerinden bir tanesi olan e-ticaret sistemleri hayatımızda büyük yer edinmeye başladı bu sebeple biz de kendi e-ticaret sitesini kurmak isteyenler için en iyi e-ticaret sistemi hangi firma tarafından verilmektedir , sunduğu özellikler nelerdir , en ekonomik e-ticaret paketleri hangileridir sizlere aktarmaya çalışacağız.

En İyi E-Ticaret Firması Hangisi ?

E-Ticaret sitesi kuracaksanız eğer bu konuda iş yapan çok sayıda firma ile karşılaşmanız mümkündür. Bu Firmalar arasında en çok tercih edilen 2 tanesini sizinle paylaşacağız ama ondan önce E-Ticaret sitesi kuracaksanız dikkat etmeniz gereken bir kaç husus var onları aktarmaya çalışacağız.

E-Ticaret Sitesinde Ne Olmalıdır ?

E-Ticaret sitesi kuracaklar için bir pakette neler olmalıdır , hangi özellikler bir paketi daha iyi hale getirir bunlardan bahsedelim.

  • İlk olarak kesinlikle bir E-Ticaret paketi kesinlikle mobil uyumlu olmalıdır.
  • Kargo paneli olmalıdır.
  • B2b bayilik sistemi olmalıdır.
  • Sosyal ağ optimasyonu
  • Google uyumlu olmalıdır.
  • Ödeme sistemi
  • Mağaza sistemi

Yukarıda yer alan özellikle bir E-Ticaret sitesinin olmazsa olmazları arasında yer almaktadır.

En İyi E-Ticaret Sistemi Sunan Firmalar ?

Bu konuda sizlere en iyiyi verebilecek 2 tane firma söyleyebiliriz bunlardan ilki Akınsoft diğeri ise İdeasoft firmasıdır.

AKınsoft en ucuz E-Ticaret paketi fiyatı : 3286 lira

İdeasoft en ucuz E-Ticaret paketi fiyat : 4200 lira

E-Ticaret sitelerinin amacı kendi ürünlerinizi kendi sitenizde kolaylıkla satabilmektedir. Bu firmalar sizlere bu durumu en iyi şekilde ayarlayabilen firmalardır. Sitenizi aktif bir şekilde kurup sizlere teslim ederler daha sonrasında ödemeleri aylık şekilde veya isterseniz yıllık şekilde sizden alırlar. Kurdukları sistemlerde isterseniz sanal pos , kargo sistemi , bayii sistemi , seo optimizasyonu gibi eklentileri eklerler. Mobil uygulama isterseniz o konuda da çalışma yapmaktadırlar.

Yorum Ekle