En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

Epilatör mü Lazer Epilasyon Aleti mi ? En İyi Epilasyon Aleti Tavsiyesi – Braun mu Philips mi ?

Son yıllarda özellikle bayanlar için olsa da erkeklerin de merak ettiği konulardan bir tanesi olan istenmeyen tüylerin epilatörle mi yoksa lazer epilasyon aleti ile mi alınması daha iyi ve daha kolay sorularına yanıt vermek amaçlı bu yazımızı sizlere aktaracağız bu duruma ek olarak en iyi epilatör ve lazer epilasyon aleti tavsiyelerini sizlere sunacağız.

Epilatör mü Lazer Epilasyon Aleti mi ?

Önceden bu tarz bir soru söz konusu olmuyordu çünkü lazer epilasyon aletleri evlere girecek kadar yaygınlaşmamıştı lakin artık boyut olarak epilatörden çok ta bir farkı olmadığı için insanlar arasında seçim yapmakta zorlanıyor bu sebeple biz bu duruma biraz açıklık getirmeye çalışacağız.

Epilatörlerin en çok tercih edilme sebebi çok hızlı bir şekilde uğraş sarf etmeden kolayca istenmeyen tüylerin alınmasını sağlar hem de hiç bir bölge fark etmeksizin vücudunuzun her yerinde ki tüyleri temizleyebilirsiniz. Bu konu düşünüldüğünde kesinlikle tercih etmenizi öneririm lakin bu işlemin kesinlikle bir sonu yok tüyler hiç azalmaz ve her daim belli periyotlar ile tüyleri temizlemeniz gerekir.

Lazer epilasyon aletinin tercih edilmesinin sebebi zamanla tüylerin azalıyor olmasıdır. Bu ürünün tercih edilmeme sebeplerinin başında genital bölgeye uygulanamıyor olmasıdır ayrıca koyu ten renginde kullanılmıyor olması ve son olarak kullanımının biraz uğraşlı olmasıdır.

En İyi Epilasyon Aleti Markası Hangisi ? Braun mu Philips mi ?

Epilatör ve Lazer epilasyon aleti denildiğinde akla gelen 2 tane marka vardır bu sebeple bir çok markanın ismini yazarak sizin aklınızı karıştırmayacağım ama bu 2 marka arasında bir seçim yapmanız gerekiyorsa en iyi epilatör markası olarak Braun en iyi lazer epilasyon aleti önerisi olarak ta Philips kesinlikle kaliteyi konuşturmuştur.

Epilatör : Braun

Lazer Epilasyon Aleti : Philips

En İyi Epilatör Tavsiyesi ?

Eğer uzun yıllar kullanacağınız ve size sunduğu özellikler sayesinde profesyonelce istenmeyen tüylerden kurtulacağınız bir ürün arıyorsanız size 2 tane ürün tavsiyesinde bulunacağım.

1 – Braun Silk-épil 9 Islak & Kuru Epilatör

En büyük özelliği ıslak ve kuru olarak kullanılabilmesi olan Braun markasının silk epil 9 modeli 0,5mm ye kadar olan tüylerin kolaylıkla alınabilmesini sağlayan , tek alımda 1 aya kadar rahatlık sunan , en az acı ile en kolay tüy alma yöntemini sizlere sunan bir üründür.

2 – Philips Satinelle Islak & Kuru Epilatör

Philips markasını taşıyan Satinelle modeli 8 farklı başlık seçeneği sayesinde çok beğenilmektedir. Hem pürüzsüz bir tüy alımı sağlar , hem vücudunuzun her yerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz hem de rahatlatıcı başlıkları sayesinde hiç acı duymadan tüyleri alabileceğiniz bir modeldir.

En İyi Lazer Epilasyon Aleti Önerisi ?

Artı insanların kendi evlerinde kolaylıkla lazer epilasyon yapmasını sağlayan 2 markadan biri Braun diğeri ise Philips markasıdır. Sizlere önerebileceğimiz 2 üründe bu markaları taşımaktadır. Epilatörün aksine bunda ilk önerimiz Philips diğeri ise Braun olacak.

1 – Philips Lumea Lazer Epilasyon Aleti

Lazer epilasyon aleti denildiğinde akla gelen ilk sorulardan birisi Philips Lumea nasıl bir üründür oluyor. Philips marka bu ürün 8 sefer kullanımda istenmeyen tüyleri oldukça azaltarak bitme noktasına getirmektedir. Hem yanında yüzünüzde ve yüz çevresinde zararlı olabilecek bölgelerde kullanabileceğiniz ekstra bir aparatı olması büyük ayrıcalıktır.

2 – Braun Silk·Expert Pro5 Lazer Epilasyon Aleti

Pro5 serisi olarak satılmakta olan Braun lazer epilasyon aleti Philips Lumea dan sonra en iyi özelliklere sahip olan üründür diyebilirim. 400.000 flash atımı ve 10 yoğunluk seviyesi gibi çok büyük özelliklere sahip olan bu model alan herkesin memnun etmeyi başarabilen bir ürün olduğu için size de önerimizdir.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılmalıdır ?

Lazer epilasyon aleti nasıl kullanılmalıdır diye o kadar farklı teoriler bulunmakta ki duysanız şaşırırsınız. Aslında yapmanız gereken oldukça basittir. Epilasyon yapacağınız bölgeyi jület ile tüylerden arındırıyorsunuz sonrasın hemen aynı gün değil 2 gün sonra lazer epilasyon aleti ile yakıyorsunuz sonrasında 2 hasta sonra tekrar aynı şekilde bu işlemi uyguluyorsunuz ve sonra 4 hafta arayla bu işlemi uyguluyorsunuz ve tüylerden kurtuluyorsunuz.

Epilatör Nasıl Kullanılır ?

Epilatör ile epilasyon yapmadan önce banyo yapmanızı ve tüyleri yumuşatmanızı öneririz bu sayede en az acı seviyesinde istenmeyen tüylerden rahatlıkla kurtulabilirsiniz.

Yorum Ekle