En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

En İyi Bebek Pişik Kremi Tavsiyesi, Hangi Pişik Kremi Daha İyi, En İyi Doğal Pişik Kremi Önerisi

Annelerin ve yeni anne adaylarının en çok merak ettikleri en iyi bebek pişik kremi hangisi sorusuna yanıt bulacağınız yazımızda sizleri bu konuda aydınlatmaya çalışacağız bu sayede bebeğiniz pişik olmayacak ve daha rahat bir uyku hali olacak böylece siz de daha az yorulacaksınız.

Pişik Kremi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir ?

Bebekler için bez kadar mama kadar önemi olan bir şey varsa bu kesinlikle pişik kremidir. Bebeğiniz için seçeceğiniz kremde dikkat etmeniz gereken hususlar çok fazla değildir lakin her biri çok önemlidir. Almanız gereken kremde olması gerekenlerden çok olmaması gerekenler önemlidir. Bu durumda şunlara dikkat edin , içinde paraben , alkol , boya ve parfüm kesinlikle olmayacak bunların olduğu ürünler bebeğinizin cildi için sıkıntı yaşatabilir.

Pişik Kremi Nasıl Kullanılmalıdır ?

Bebeklerde en iyi pişik kremini de kullansanız doğru kullanmıyorsanız faydası çok az olacaktır bu sebeple hangi kremi kullanacağınızdan ziyade nasıl kullanacağınız daha önemlidir.

Pişik kremi kullanmadan önce kullanacağınız bölgeyi güzelce temizleyin sonrasında kesinlikle ıslak bırakmayın güzelce kurulayın ve sonrasında pişik kremini ince bir tabaka şeklinde ovalayarak sürmelisiniz.

Yapma Pişik Kremi Tavsiye Edilir mi ?

Halk arasında çokça kullanılan bir durumdur bu lakin burada dikkat etmeniz gereken husus bir yerden krem aldınız fayda gördünüz sonra başka bir yerden krem aldığınızda fayda göreceğiniz anlamına gelmez bu sebeple biraz risk taşımaktadır. Bu durum düşünüldüğünde doğal bebek pişik kremi tavsiyesi sunmayacağız sizlere.

En İyi Pişik Kremi Hangisi ?

Aşağıda marka ve resimlerini paylaşacağımız krem modelleri kesinlikle şuan için piyasada satılmakta olan ürünler arasında sizlere en iyi pişik kremi önerisi olarak sunabileceğimiz , kullanan herkesi neredeyse memnun eden ürünlerdir.

1 – Mustela Bebek Pişik Kremi

Annelerin memnun kalarak kullandığı ve bu sebeple diğer anneler veya anne adayları için tavsiye ettiği bir krem varsa bu kesinlikle Mustela adını taşımaktadır. Eğer bir tavsiye isterseniz size önerebileceğimiz ilk ürün Mustela’dır.

2 – Bepanthol Pişik Kremi

Mevcut durumlar düşünüldüğünde annelerin çoğu pişik olduktan sonra krem kullanmaktadır lakin bazı kesimler pişik olmasın diye krem kullanmaktadır. Eğer bebeğinizin cildi pişik olmasın diye bir önlem almak istiyorsanız size önerimiz Bepanthol pişik önleyici krem olacaktır. Bu ürün sayesinde pişik nedir bilmeyeceksiniz.

3 – Sebamed Pişik Kremi

Pişik önleme konusunda son yıllarda annelerin en çok tercih ettiği kremler arasında yer alan Sebamed marka bu ürün özellikle hassas bebek cildi için tasarlanmış bir kremdir bu sebeple bebeğinizin hassas teni için bir krem tavsiyesi isterseniz Sebamed bu listede kesinlikle yer alacaktır.

Bebek Neden Pişik Olur ?

Bebeklerin pişik olmasının bir kaç sebebi bulunmaktadır bunların başında ilk gelen şey bebeğinizin cildine uygun olmayan ve cildinin hava alamadığı bebek bezlerinin kullanılmasıdır bunun yanı sıra eğer bebeğinizin altını değiştiğinizde sildikten sonra ıslak bırakırsanız bu durumda pişik olmasına sebep olmaktadır ayrıca bebeğinizin altını sildiğiniz ıslak mendil alkol , paraben yada boya varsa yine pişik olabilir bu hususlara dikkat ederseniz pişik olmanın önüne geçersiniz.

Yorum Ekle