En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

En İyi Akıllı Bileklik Tavsiyesi, Hangi Akıllı Bileklik Daha İyi

Akıllı bileklik kullanan biri olarak kullanmakta olduğum bu modeli alana kadar baya bir araştırma yapmam ve kendim için doğru olduğunu düşündüğüm ürünü almam uzun süren bir araştırma konusu olmuştu. Bu yazımızda sizleri en iyi akıllı bileklik tavsiyesi hangisi konusunda aydınlatmak amacıyla Huawei Band 4, Xiaomi Band 5, Samsung Galaxy Fit 2 ve Honor Band 5 gibi şuan piyasada en çok satın alınan ürünleri karşılaştırmaya çalışacağım.

Akıllı Bileklik Ne İşe Yarar ?

Teknoloji çağının en son gelişmelerinden bir tanesi olan akıllı bileklikler telefon ile kullanılan ve hemen hemen telefon ile yapabildiğiniz her işi yapan ayrıca bunun dışında kendine özgü bir çok fonksiyonu bulunan tercih edilir bir giyilebilir aksesuardır. Şimdi gelelim bu akıllı bilekliklerin ne gibi özelliklerinin olduğuna böylece neden böyle bir şey almanız gerektiğini daha iyi anlarsınız.

  • Kalp atış hızı takibi
  • Uyku takibi
  • Farklı egzersiz programlarını uygulayabilme
  • telefonlara yanıt verme
  • Mesajlara yanıt verme
  • Telefon bildirimlerini alma
  • Uzun şarj süresi
  • Regl dönemi takibi

Yukarıda yer alan bir çok özellik yazının ilk başında paylaştığım 4 tane akıllı bilekliğin hepsinde var sayılır. Bu sebeple eğer bu özelliklere sahip bir akıllı bileklik alacaksanız bunlardan biri olmasına özen gösterin.

En İyi Akıllı Bileklik Önerileri ?

Şunu bilmenizi ilk olarak isterim ki aşağıda paylaşacağım hangi modeli alırsanız alın kesinlikle pişman olmazsınız aşağı yukarı her birinin özellikleri aynıdır diyerek modellerimizi paylaşalım.

1 – Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik

En İyi Akıllı Bileklik Tavsiyesi, Hangi Akıllı Bileklik Daha İyi
En İyi Akıllı Bileklik Tavsiyesi, Hangi Akıllı Bileklik Daha İyi

Şuan olarak piyasada en çok satın alınan ürün olma özelliğini taşıyan Xiaomi band 5 akıllı bileklik üstün özellikleri , bay ve bayan kullanımına açık olması ve kolunuza yakışması bu ürünü seçmenizi sağlayacaktır.

Xiaomi Band 5 Özellikleri ;

Kalp atış hızı takibi , uyku takibi , egzersiz takibi , regl dönemi takibi , manyetik şarj özelliği , uzun pil ömrü , geniş ve dinamik ekran , gelen aramalara yanıt verme , gelen mesajlara yanıt verme , alarm kurma gibi çok sayıda özelliğe sahiptir.

2 – Samsung Galaxy Fit 2 Akıllı Bileklik

Samsung telefon kullanıcısı olduğumdan dolayı ve garanti servislerini bildiğimden dolayı kendim de bu ürünü tercih ettim. Eğer samsung telefonunuz varsa kesinlikle bu ürünü tercih etmenizi tavsiye ederim.

Samsung Galaxy Fit 2 Akıllı Bileklik Özellikleri ;

Çok farklı saat görünümleri , uyku takibi , kalp atış takibi , adım sayar özelliği , 70 farklı egzersiz programı , stres takibi , anlık mesaj bildirimleri , gelen arama reddetme , hava durumu , el yıkama takibi , geri sayım , kronometre gibi üst sınıf özelliklere sahiptir.

3 – Huawei Band 4 Akıllı Bileklik

Sizler için paylaştığım ürünler arasında fiyat olarak en uygun ürün olma özelliğini taşımakta olan lakin diğerlerinden özellik olarak çokta bir eksiği olmayan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Huawei Band 4 Özellikleri ;

Kalp atış hızı takibi , uyku takibi , egzersiz takibi , spa2 , manyetik şarj özelliği , uzun pil ömrü , geniş ve dinamik ekran , gelen aramalara yanıt verme , gelen mesajlara yanıt verme , alarm kurma gibi fonksiyonlara sahiptir.

4 – Honor Band 5 Akıllı Bileklik

Huawei markası ile anılan lakin aslı Honor markası olan sadece Huawei garantisi ile sunulan bu ürün özellik olarak diğerlerinden çok daha fazla özelliğe sahiptir lakin sonuçta Honor bilindik bir marka olmadığından diğerleri kadar çok satılmamaktadır.

Honor Band 5 Özellikleri

Adımsayar, Uyku takip, Egzersiz takip, Oturma hatırlatıcı , 6 eksenli sensör , Kızılötesi kıyafet tespit sensörü , PPG kalp ritmi sensörü , Daimi kalp ritmi izleme , Arama ve Mesaj bildirimi , Arama sessize alma fonksiyonu , Su ve toza dayanıklılık (50 metre/5 ATM) , Sp02 sensörü , NFC (Opsiyonel) 

Hangi Akıllı Bileklik Daha İyi ?

Aslında az önce de bahsettiğim gibi bu ürünlerin her biri birbirinden daha iyi 4 farklı ürün hangisini alırsanız sizi tatmin edecektir lakin bazı farklılıklar dikkat çekmektedir onu anlatmaya çalışayım.

  • Bayanlar için regl dönemi takibi önemlidir bu sebeple onların Xiaomi Band 5 tercih etmeleri mantıklı olur.
  • Eğer garantici bir tarza sahipseniz ve satış sonrası desteğe önem veriyorsanız benim gibi Samsung Galaxy Fit 2 tercih etmelisiniz.
  • En iyi özelliklere sahip olan akıllı bilekliği almak isterseniz bu kesinlikle Honor Band 5 olmalıdır.
  • Hem uygun fiyatlı hem de bir çok özelliği bulunsun isterseniz Huawei band 4 sizi mutlu etmeye yetecektir.

Yorum Ekle