En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

En İyi Elektrikli Soba Tavsiyesi, En İyi Duvar Tipi Elektrikli Isıtıcı Hangisi

Kış aylarına girmemizden bu yana en çok ihtiyaç duyulan ürünlerin başında gelen duvar tipi ısıtıcılar ev , iş yada çalışma alanı olarak her yerde lazım bu sebeple en iyi elektrikli soba tavsiyesi hangisi bilmek isterseniz yazımızda sizlere bu konuda yardımcı olmaya çalışacağız.

En İyi Elektrikli Isıtıcı Markaları Hangileri ?

Isınmak için sizlere en çok güven verebilecek markalar hangileri sizde tabi ki bilmek istersiniz bu kapsamda ülkemizde yer alan en iyi elektrikli soba firmalarını sizler için listeledik.

  1. UFO ; şu şekilde bir marka düşünün bir mağazaya girip elektrikli ısıtıcı alacaksınız ve mağaza satış personeline ısıtıcı yada soba değil de Ufo var mı diye soruyorsunuz ve sizi doğru bir şekilde yönlendiriyorlar. Yani anlayacağınız Türkiye ‘ de Ufo markası bu konuda lider üreticilerin başında yer almaktadır.
  2. KUMTEL ; sadece ısıtıcı değil bir çok kategori de ürünleri ile ön plana çıkan Kumtel markası özellikle elektrikli sobalar konusunda Ufo firmasından sonra kesinlikle güvenerek alışveriş yapabileceğiniz ve geniş bir servis ağı bulunan tercih edilir bir firmadır.
  3. VEİTO ; herkesin duymadığı lakin sattığı ürünleri , aldığı olumlu müşteri yorumları ile ön plana çıkan Veito markası elektrikli ısıtıcı denildiğinde şuan için çok fazla tanınmıyor olsa da önümüzde ki yıllarda kesinlikler adından çok söz ettirecek bir firma olmak yolunda emin adımlarla ilerliyor.

En İyi Elektrikli Soba Tavsiyesi

Sizler için aşağıda resimlerini ve özelliklerini paylaşmaya çalıştığımız ürünler kesinlikle duvar tipi ürünler arasında en iyi özelliklere sahip olan , alan herkesin büyük bir memnuniyet içinde kullandığı ve çok sayıda olumlu yorum almış ürünlerdir. Kalite , özellik ve fiyat performansı sıralamasına göre paylaştığımız bu ürünleri alırsanız kışları artık size soğuk geçmeyecek.

1 – UFO Black Line 2000 W UK Duvar Tipi Elektrikli Isıtıcı

En iyi duvar tipi elektrikli ısıtıcı hangisi diye soracak olanlara önerdiğimiz bu ürün hem çok hızlı bir şekilde maksimum sıcaklığa ulaşabilen , hem uzaktan kumandalı hem de dijital gösterge paneli bulunan türünün en gözde ürünüdür. Ufo Isıtıcının özellikleri şu şekildedir ;

  • Hem yatay hem de dikey olarak duvara asılabilmektedir.
  • Dijital gösterge paneli sayesinde istenilen ısıya ayarlanabilmektedir.
  • uzaktan kumandası sayesinde yerinizden kalkmadan istediğiniz şekilde kullanabilme özelliğine sahiptir.
  • 5 farklı sıcaklık derecesine sahiptir.
  • Çok kısa sürede maksimum sıcaklığa ulaşan bu ürün 20 saniye de en sıcak konuma gelmektedir.
  • Ufo Duvar Tipi Elektrikli Isıtıcı Fiyatı : 910,00 Lira

2 – Kumtel DX-25 Siyah Infrared Duvar Tipi Isıtıcı

Duvar tipi elektrikli sobalar arasında çok fazla göremeyeceğiniz çift rezistans özelliği ile soğuk kış günlerini sıcak yaşam alanlarına çevirecek bu ürün alan herkesin memnun ettiği gibi eğer alırsanız sizi de memnun edecektir. Kumtel Duvar Tipi Elektrikli Isıtıcı özellikleri aşağıda ki gibidir.

  • 2500w gücünde üstün ısıtma potansiyeline sahiptir.
  • 2 farklı ısıtma kapasitesine sahip olan ürünü 1000 ve 1500 w şeklinde kullanabilmektesiniz.
  • İsterseniz yatay isterseniz de dikey olarak kullanabildiğiniz gibi tavana asarak yada duvara asarak ta kullanabilirsiniz.
  • Gerçek değerler veren sağlam bir oda termostatına sahiptir.
  • Kumtel Elektrikli Soba Fiyatı : 690,00 Liradır.

3 – Veito Blade S Duvar Tipi Elektrikli Isıtıcı

Bilinirliği her geçen gün artan Veito markasının bir ürünü olan Blade S yukarıda yer alan 2 üründen de daha fazla özelliğe sahiptir bu sebeple eğer marka takıntınız yoksa kesinlikle bu ürünü tercih etmenizi tavsiye ederiz. şimdi gelelim Veito blade S özelliklerine ;

  • Zaman ayarı ile istediğiniz zaman açılıp kapanabilir.
  • 2500w gücünde güçlü bir ısıtma sunar.
  • Su koruması olan IP55 ile donatılmıştır.
  • Uzaktan kumandası ile oturduğunuz yerden kontrol sunar.
  • Dijital termostat ayarına sahiptir.
  • İsterseniz yatak isterseniz dikey kullanım seçeneği sunmaktadır.
  • Devrildiğinde direkt sönebilen emniyete sahiptir.
  • 4 kademeli ısıtma potansiyeli bulunmaktadır.
  • Veito Blade S Fiyatı : 1,125 Liradır.

Yukarıda resim , özellik ve fiyatlarını paylaştığımız her ürün kesinlikle en iyi elektrikli soba önerisi olarak bir çok yerde karşınıza çıkabilecek üstün özelliklere sahip tercih etmenizi tavsiye ettiğimiz ürünlerdir. Yazılı olan özellikler ürünü ön plana çıkaran özelliklerdir onların yanı sıra her ısıtıcıda olan özellikleri sizleri yormamak adına eklemedik bu sebeple aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz.

En iyi ufo tavsiyesi hangisi sorusunun cevabını sizlere sunmaya çalıştık. Bu paylaştığımız ürünleri bulmamızda kullandığımız yöntem ısıtma potansiyeli , fiyat performansı , olumlu müşteri yorumları , satış miktarı ve marka kalitesi şeklinde olmuştur. Başka bir çok konuda en iyi tavsiyeler sitemizde yer almaktadır onları da okuyup öğrenmeyi unutmayın.

Yorum Ekle