En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

En İyi Buzdolabı Tavsiyesi, En İyi Buzdolabı Markası Hangisi, Önerilen En İyi Buzdolabı Yorumları

Buzdolabı yaşamımızda olmazsa olmaz beyaz eşyalar arasında yer almaktadır bunun aksini kimse iddia edemez çünkü insanlar bulaşık makinesi olmadan yaşayabiliyor yada çamaşır makinesi olmadan yaşayabiliyor lakin şu çağda yiyeceklerini uzun süre muhafaza etmeden neredeyse kimse yaşayamıyor. Biliyoruz ki bir elektrik kesintisinden herkesin ilk aklına gelen umarım elektrik bir an önce gelir de buzdolabında yer alan yiyecekler bozulmaz. Bu tarz bir ortamda en iyi buzdolabı tavsiyesini ve bu ürünleri sunan markaları araştırmak , önerileri ve yorumları incelemek herkesin hakkıdır diye düşünmekteyim.

En İyi Buzdolabı Markası Hangisi ?

En iyi beyaz eşya markasını bulmak aslında o kadar kolay değil neden diye sorarsanız kime sorsak en iyi buzdolabı markası sizce hangisi diye herkes sorunsuz kullandığı ürünün en iyi marka olduğunu savunmaktadır. Bu şekilde olan bir ortamda doğru değerlendirmeyi yapmak için internetten alınan ürünlerin yorumlarında bir karşılaştırma yaptık. Bu karşılaştırmada 5 tane marka ön plana çıktı lakin bunların arasında yer alan Vestel markası özellikle yerli üretim olduğundan dolayı çokça tercih edilmektedir. buzdolabı satın alan 3 kişiden biri yerli olduğu için Vestel aldım ve memnunum bence en iyisi bu diye bildirim yapmış.

Yerli ve milli olayını takıntı yapmayan bireyler ise bir çok markaya yönelmiş kimisi ucuz olduğundan kimisi daha önce o markayı kullandığından kimisi ise kalitesine güvendiğinden bir markayı tercih etmiş ama sırayla en iyi markaları paylaşırsak liste aşağıda ki gibidir.

  • Vestel ( Yerli marka olduğundan çok tercih edilmiş memnuniyet seviyesi de oldukça yüksek.
  • Samsung
  • Siemens
  • Bosch
  • Arçelik
  • Beko

Yukarıda yer alan bu markaların ürünlerini alanlar diğer markalara kıyasla daha çok memnuniyet bildirmiş lakin bu diğer markalar kötü yada satın alınmıyor demek değil sadece bu markalar daha çok tercih ve tavsiye edilmiş.

En İyi Buzdolabı Tavsiyesi 2021/2022

Önerilen en iyi buzdolabı yorumlarını incelediğimizde tahmin edersiniz ki bir çok ürün karşımıza çıktı lakin bu ürünler arasında 6 tanesi diğerlerinden çok daha fazla tercih ve tavsiye edilmiş. Biz de bu 6 ürünü tekrardan incelemeye aldığımızda 2 tanesinin diğerlerine nazaran çok daha üstün özelliklere sahip olduğunu tespit ettik bu sebeple sizlere bu 6 ürünü değil en iyi olabilecek 2 ürünü önermekteyiz.

1 – Samsung No-Frost 543 Lt F Sınıfı Inox Twin Cooling Buzdolabı

En iyi buzdolabı önerisi olarak sizlere sunduğumuz Samsung marka bu ürünü en iyi olarak sunmamızın bir çok sebebi bulunmakta şimdi sizlere madde madde bunlardan bahsetmeye çalışacağım.

  • İlk olarak buzdolabının iç hacmi oldukça geniş olduğundan normalden daha fazla yiyeceği muhafaza edebilmektedir.
  • Sıradan bir buzdolabında olan %30 nem oranını Samsung tasarımı olan Twin Cooling Plus teknolojisi ile %70 oranına çıkarılmış ve bu sayede buzdolabına koyduğunuz yiyeceklerin tazeliğini daha uzun süre korumak mümkün olmuştur.
  • En sevilmeyen durumlardan biri olan buzdolabı kokusunun yiyeceklere geçmesi ve yiyeceklerinin tadının bozulmasıdır. Samsung buzdolabında bu tarz bir sorun yaşamamanız için her bölme ayrı bir şekilde soğutulmaktadır böylece yiyeceklerin kokuları birbirine karışmamaktadır.
  • Hemen soğutarak tüketmek istediğiniz yiyecekleri soğutmak için Power Cool yani güçlü soğutma teknolojisinin yanı sıra donmuş gıdaları hızlıca katılaştırmak için de Power Freeze özelliğine sahiptir.
  • Ve son olarak daha az enerji tüketerek daha sessiz bir şekilde çalışarak daha iyi bir soğutma sunması bu ürünü en iyi olarak sunmamızı sağlamıştır.

En iyi olarak sunduğumuz Samsung marka bu buzdolabının fiyatı şuan için bir çok mağazada 8.200 lira civarındadır eğer sizin de bu seviyelerde bir bütçeniz varsa bu ürünü kesinlikle almalısınız.

2 – Vestel 640 Lt GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı

Yerli ve milli marka olarak ön plana çıkan ve bu sebeple en çok tercih edilen buzdolabı markası olan Vestel gerçekten mükemmel bir ürün tasarlamış ve müşterilerin taleplerini tam anlamıyla karşılaşmıştır. En iyi buzdolabı yorumları arasında 2. sırayı verdiğimiz Vestel marka bu ürünü sizlere sunmamızı sağlayan önemli özellikler aşağıdaki gibidir.

  • Normal bir buzdolabının iç hacmi ortalama 500 litre civarındadır lakin Vestel marka bu üründe iç hacim tam 640 litredir bu da bu ürünü ön plana çıkaran en önemli özelliklerin başında gelmektedir.
  • Herkes bilir ki güneş bizim için en önemli enerji kaynağıdır. Vestel de bu durumu göz önünde bulundurarak Gün ışığı teknolojisi diye bir sisteme imza atmıştır bu sistem sayesinde buzdolabının sağlık seviyesi daha yukarılara çıkıyor. Sistemin içinde yer alan bir filtre sayesinde buzdolabı kokusunun yayılması engelleniyor ve devamlı taze hava girişi olduğundan sağlıklı bir yiyecek ortaya çıkıyor.
  • Artık neredeyse her cihazda karşımıza çıkan Wifi teknolojisi Vestel marka bu buzdolabında da bulunmaktadır bu sayede istediğiniz zaman buzdolabı ayarlarınızı uzaktan internet yardımı ile değiştirebilir ve buzdolabınızın açık kalıp kalmadığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
  • Buzdolabının altını temizlemek herkes için zulüm bir durumdur Vestel de bu durumun önüne geçmek için kolay taşınır tekerleklerle ürünü sabitlemiştir böylece istediğiniz zaman buzdolabının yerini değiştirmeniz mümkündür.

Yukarıda yer alan bu üstün özelliklerin yanı sıra Taze hava teknolojisi ile yiyeceklerinizi devamlı taze tutmak , özel soğutma sistemi ile yiyeceklerin kokularının birbirine karışmasını önlemek , değişebilir kapı açılış yönü sayesinde evinizin tasarımına göre ayarlanan buzdolabı ve kırılmaz cam rafları ile bu ürün son derece mükemmeldir. Vestel buzdolabının fiyatı genellikle mağazalarda 8.050 lira civarındadır.

Buzdolabı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler ?

Şimdi açık konuşmak gerekirse herkesin bu tarz ürünleri almaya bütçesi yetmeyebilir bu durum ülke gerçeklerimiz arasında unutulmaması gereken bir durumdur bu sebeple eğer bu tarz üstün özelliklere sahip bir ürün alamayacaksanız dikkat etmeniz gereken bir kaç hususu ele almadan yazımı bitirmek istemedim.

  • İlk olarak buzdolabının iç hacmi büyük olmalıdır.
  • Buzdolabı kesinlikle no-frost olmalıdır.
  • Derin dondurucu bölmesi ve bu bölmeden buz yapma yeri kesinlikle olmalıdır.
  • Enerji tüketim seviyesi A+’ nın altında kesinlikle olmamalıdır.
  • Buzdolabı çalışırken sessiz çalışmalıdır çünkü 7/24 çalışan bir eşyadır.
  • Son olarak iç dizaynı kullanışlı olmalıdır.

Yukarıda yer alan bu hususlara dikkat ederseniz kendi bütçenize uygun iyi bir buzdolabı almanız mümkün olacaktır.

Yorum Ekle