En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

En İyi Lazer Yazıcı Tavsiyesi, En İyi Yazıcı Önerisi Hangisi

Bir çok markanın kendini kanıtlamış çok sayıda yazıcısı mağazalarda satılmaktadır lakin özellikle ev ve iş yerleri için en iyi yazıcı tavsiyesi hangisi bilmek isterseniz doğru yerdesiniz. Bu yazımızda sizlere doldurulabilir yada tanklı olan kullanışlı lazer yazıcılar arasında en çok beğenilenleri paylaşacağız.

En İyi Yazıcı Önerisi Hangisi ?

Aşağıda marka , model ve özellikleri bulunan lazer yazıcılardan hangisini alırsanız alın kesinlikle uzun yıllar hiç sıkıntı yaşamadan kullanabileceğiniz bir yazıcı sahibi olacaksınız. Bu ürünler bazı ortak özelliklerinden dolayı tercih edilmektedir ve bu özellikler bu ürünleri üst sınıf olan en iyi doldurulabilir yazıcı tavsiyesi olarak sizlere sunmamızı sağlıyor.

1 – Epson Lazer Yazıcı

Kartuşlara veda edin sloganı ile bir çok teknoloji mağazasında kendine yer bulan Epson L1455 lazer yazıcı isterseniz A4 isterseniz A3 yada fotoğraf kağıdı baskısında mükemmel sonuçlar sunan , kolay doldurulabilir şişe depo kısmı bulunan bu yazıcının en büyük özellikleri arasında tarayıcı , yazıcı , fotoğraf baskısı , wifi baskı ve ethernet baskı kapasitesine sahip olmasıdır. Çok canlı renkler ile baskı kalitesi sunan sizlerin beğenisine sunduğumuz bu ürüne eğer biraz kaliteli bir şey arıyorum diyorsanız kesinlikle hayır diyemeyeceksiniz.

Çok hızlı bir şekilde sayfa yazdırmaya olanak sağlayan Epson marka bu ürün bunun yanı sıra yazdırma maliyetlerini de %90 oranında düşürmektedir.

Epson Ecotank L1455 Lazer Yazıcı Fiyatı : 5.990

Özellikle fotoğraf baskılarında ve renkli baskılarda Epson marka ürünler türünün en iyi modelleridir.

2 – Canon Lazer Yazıcı

Canon markasının en çok tutulan modellerinden bir tanesi olan Canon Pixma E4240 modeli size çok fonksiyonlu bir yazıcı deneyimi sunmaktadır. Wifi yada ethernet aracılığı ile yazdırma özelliği bulunan ayrıca fax çekebilen , renkli tarama yapabilen , fotokopi makinesi olarak ta kullanılabilen bu üründe kolaylıkla doldurulabilir 2 tane kartuş bulunmaktadır.

Canon Pixma E4240 Lazer Yazıcı Fiyatı : 767 Lira

Hem çok para vermeden hem de oldukça iyi çıktılar alabileceğiniz bir ürün arıyorsanız fotoğraf baskısı da yapabilen bu ürünü tercih etmelisiniz.

3 – HP Lazer Yazıcı

Hp marka çok fonksiyonlu lazer yazıcı biraz küçük bir alana sahipseniz eğer size çok iyi gelecek bir üründür. Hem olduka küçük bir yapıya sahip olan hem de tarayıcı , fax , fotokopi , airport , wifi ve ethernet gibi özellikleri bulunan bu ürün sizin için doğru bir tercih olacaktır.

Genelde siyah yazıcılarda duyduğunuz Hp markasını renkli yazıcılarda da çokça duyar olduk bu kapsamda eğer bir tavsiye istiyorsanız bu ürün sizin için doğru bir tercih olacaktır.

HP Laser MFP 137fnw Lazer Yazıcı Fiyatı : 1.799 Lira

Bu ürün özellikle siyah baskılar yapanlar için çok iyi çözünürlüğe sahiptir lakin renkli baskılarda da tatminkar bir üründür.

Ev İçin Yazıcı Tavsiyesi

Hangi yazıcı daha iyi gibi sorular aklınızı kurcalıyorsa eğer ev için yazıcı tavsiyesi olabilecek 2 3 tane ürünü sizlere önerebilirim çünkü evlerde iş yerleri kadar çok baskı yapılmamaktadır bu sebeple çok yer kaplamayan , yavaş ama kaliteli baskılar yapan ürünler tercih edilmektedir.

  1. HP LASER JET P1102W MONO LASER Wi-Fi YAZICI
  2. CANON PİXMA E4240 LAZER YAZICI

Bu 2 yazıcıdan herhangi birine evinizde yer verirseniz eğer kesinlikle sizi tatmin edecektir. En iyi tavsiyeler arasında yer alan bu 2 üründe çok fazla yer kaplamaz , yavaş ama kaliteli baskılar yapabilir , fotoğraf baskısı yapabilir , A4 baskı yapabilir ve renkli baskı yapabilmektedir.

Yorum Ekle