En İyi Tavsiyeler..En İyisi Hangisi Bilmek İsterseniz Doğru Yerdesiniz

En İyi 50 cc Motor Tavsiyesi, Hangi 50cc Motor Daha İyi

50 cc motor tavsiyesi isteyenlerin genel itibariyle düşünceleri fazla hızlı gitmeyen bir motosiklet alayım kısa mesafelerde kullanayım hem de A2 ehliyet gerekmeden B sınıfı ehliyetim ile bu motoru kullanayım şeklindedir eğer sizde bu tarz bir düşünceye sahipseniz en iyi 50 cc motor tavsiyelerine yazımızda ulaşabilirsiniz.

En İyi 50 cc Motor Tavsiyesi, Hangi 50cc Motor Daha İyi
Hangi 50cc Motor Daha İyi

En İyi 50 cc Motor Tavsiyesi Hangisi ?

Motosiklet ehliyeti gerektirmediği için bir çok kişi tarafından tercih edilmek üzere araştırılan 50 cc motosiklet tavsiyeleri arasında satın alan müşterileri en çok memnun eden ürün olma özelliğini taşımakta olan ürünleri sizler için aşağıya listeledik bakarsanız faydalanacaksınız.

Yamaha Neo’s 4 Motor

Özellikle göstergesinde uygulanan motifleri ile ön plana çıkan , b sınıfı ehliyet ile kullanılabilen , güçlü fren sistemi ile kolay duruş sağlayan Yamaha marka Neo’s 4 ismini verdikleri bu ürün şık tasarımı , düşük yakıt tüketimi ve 12″ kalın lastik seçimi ile sizlere tavsiye edeceğimiz 3 üründen ilkidir.

Mondial Revival 50 cc Motor

Bu kategori de en çok çeşide sahip olan marka olma özelliğini taşımakta olan Mondial kalitesinin en çok beğenilen ürünü olan Revival isimli bu model farklı renk seçenekleri bulunan , şuan kampanyalı olarak 8.997 liraya satılmakta olup zarif tasarımı , güçlü gövdesi , güven veren fren sistemi , modern gösterge paneli ve yeni nesil amortisör sistemi ile tercih edebileceğiniz bir üründür.

Yuki Motor Legend 50

Görsel olarak mükemmel bir tasarıma sahip olmasının yanı sıra Legend 50 disk fren sistemi , çift kişinin rahatlıkla binebileceği , üstün süspansiyon kalitesi ve 10.400 lira olan fiyatı ile tercih etmenizi tavsiye edeceğimiz bir üründür.

Neden 50 cc Motor Tercih Ediliyor ?

Çok fazla hıza ulaşmayan aşağı yukarı 45km/hız ile hareket edebilen ve elinizde fazla seçenek bulunmayan bu motorların tercih edilmesinin sebebi al bin git özelliği bulunmasıdır yani ne özel ehliyet ister sadece B ehliyet ile kullanılabilir , motorlu taşıtlar vergisi yani MTV yoktur ayrıca zorunlu trafik sigortası da yoktur bu sebeple tercih edilmektedir.

50 cc Motor Modelleri Fiyatları

Sizler için paylaştığımız motorlar fiyat olarak farklı bütçelere hitap etmektedir lakin hangisini alırsanız alın kesinlikle pişman olmazsınız.

  1. Yamaha Neo’s 4 50 cc Motor Fiyatı : 19.200 Lira
  2. Mondial Revival 50 cc Motor Fiyatı : 8.997 Lira
  3. Yuki Motor Legend 50 cc Motor Fiyatı : 10.400 Lira

2020 en iyi 50 cc motor hangisi diye soracak olanlara tavsiyelerimiz bu şekilde olup sıralama tavsiye sıramızdır , dikkate almak sizin elinizdedir ama hangi marka olursa olsun yukarıda tercih etmenizi tavsiye ettiğimiz bu motorlar sizi tatmin edecektir. Yine de sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa yorumlar kısmından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Ekle